Έξαρχος Δανιήλ

Gyros MesshnhsΟνομάζομαι Έξαρχος Δανιήλ. Γεννήθηκα το 1984 στο Τύρναβο Λαρίσης. Έχω τελειώσει τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και αυτή την περίοδο ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στα Συστήματα Αυτοματισμών στο ΕΜΠ.

Ξεκίνησα την ποδηλασία στην Αθήνα πριν 5 χρόνια σαν τρόπο μετακίνησης. Πριν δύο χρόνια αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο δρόμου και έτσι ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα πάνω από 50km ποδήλατο.

Τον Οκτώβριο του 2010 γράφτηκα στην ομάδα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού και ξεκίνησα την αγωνιστική ποδηλασία μετατρέποντας την καθημερινή μου ποδηλατάδα σε αγωνιστική προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του Σταμάτη Ρώμα.

Σταδιακά, αφομοιώνοντας και εφαρμόζοντας τις προπονητικές μεθόδους του προπονητή, άρχισα να βελτιώνομαι και πλέον εκτός από την καθημερινή μου άθληση, μπορώ να έχω ικανοποιητικές θέσεις στους ποδηλατικούς αγώνες, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που ασχολούμαι με την αγωνιστική ποδηλασία.

Πλέον με τη συστηματική και μεθοδική προπόνηση θα ήθελα να καταφέρω να πλησιάσω την δεκάδα σε εθνικό επίπεδο, μα πρωτίστως να διατηρώ την σωματική και νοητική μου ευρωστία στο ακέραιο.

Μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές αυτόν το χρόνο στην κατηγορία ανδρών είναι :

Ποδηλασία:

  • Τοπικό Πρωτάθλημα Χρονόμετρο  ΕΠΟΣΚ – 18ος
  • Τοπικό Πρωτάθλημα Αντοχής  ΕΠΟΣΚ – 19ος
  • Αγώνας Αντοχής – Γύρος Μεσσήνης – 13ος

Τρέξιμο 2011:

  • Συμμετοχή στο Γύρο της Αθήνας
  • Συμμετοχή στο Athens Mountain – ΥΜΗΤΤΟΣ – Ανάβαση τρελού
  • Συμμετοχή στο Athens Mountain – ΠΕΝΤΕΛΗ – Ανάβαση κατσικιού

Marathonas parea